× Budgivning har avslutats på detta objekt.

Bestway Steel Pro MAX Pool Set 3.66m x 1.00m

Ny i kartong

Utrop G40
Reservationspris ej uppnått
Listning Bild
Minsta budhöjning 300 kr
Nuvarande pris 1 400 kr (inkl 25% moms) 122,78
Köp direkt-pris 0 kr (inkl 25% moms)
Adm/inropsavgift 400 kr (exkl 25% avdragsbar moms)
Nuvarande pris 1 400 kr (inkl 25% moms) ( )
Köp direkt-pris 0 kr (inkl 25% moms)
Adm/inropsavgift 400 kr (exkl 25% avdragsbar moms)
Minsta budhöjning 300 kr
Vi säljer eller köper - kontakta oss!

Med Steel Pro MAX kan du njuta av samma lyx som en nedgrävd pool när det kommer till storlek och användningsområde men slipper allt det krångliga. Dess diameter är 3,66 m och djupet är 1 m. Poolen kommer i en diskret design med ett snyggt prismatiskt stenmönster på innerduken som ger en djup blå färg. Du monterar poolen på endast 20 minuter. Inga verktyg behövs!

Högkvalitativa material för lång hållbarhet
Poolen är tillverkad i tålig DuraPlus™, ett 3-skikts förstärkt material med en polyesternätkärna inkapslad mellan två skikt av PVC-material, vilket ger överlägsen styrka och hållbarhet. Du monterar enkelt ovanmarkpoolen på en plan yta i trädgården. Ramen består av en högkvalitativ, rostfri stålram som ger en stabil och hållbar konstruktion. Tillsammans med ett FrameLink-system, som är specialgjutna förstärkta T-anslutningar för att förhindra korrosion av metall, får du en pool som håller i många år. Ramen byggs ihop enligt anvisningar och sedan är det bara att trä i poolduken och börja fylla upp poolen!

Filterpump ingår
En filterpump ingår när du köper denna pool. Filterpumpen har en flödeshastighet på 2 006 liter/tim. Med filterpumpen följer också en utbytbar filterpatron som kontrollerar bakterietillväxten. Filterpatronen ger optimal prestanda under 2 veckors användning. Patronen är enkel att rengöra och för att behålla maximal prestanda rekommenderas rengöring av patronen varannan vecka. Observera att dessa filterpatroner inte ersätter regelbundet underhåll med klor. Poolen har en dräneringsventil som gör att du snabbt och enkelt kan tömma ur vattnet och fälla ihop poolen igen när den inte används om du önskar. En ventil för att koppla dräneringsventilen till en trädgårdsslang ingår. På så sätt kan du leda bort vattnet dit du önskar.

Stege för säker användning
När det kommer till barn och vatten är säkerheten det viktigaste. Därför kommer denna pool med en säkerhetsstege som är tillverkad i robust, rostbeständig metallram och som kan säkras i uppfällt läge för att förhindra att barn klättrar i poolen utan övervakning. Poolen har en dräneringsventil med flödeskontroll som gör att du snabbt och enkelt kan tömma ur vattnet när den inte används om du önskar.

  • Uppmonterad storlek: 366 x 366 x 100 cm
  • Material av tålig DuraPlus™, ett 3-skikts förstärkt material med polyester och PVC
  • Komplett filterpump-paket ingår
  • Enkel montering
  • Säkerhetsstege som går att låsa i uppfällt läge
  • Kraftig rostfri stålkonstruktion med förstärkta T-anslutningar
  • Vattenkapacitet (90 %): 9 150 liter
  • Saljes pa Auktion i uppvisat och befintligt skick
Plats Torslanda
Datum/Tid Användarnamn Belopp Beskrivning