× Budgivning har avslutats på detta objekt.

Sony WI-SP600N Bluetooth Sport In Ear hörlurar In-ear Headset

Ny i kartong

Utrop A8
Lyckad
Listning Bild
Minsta budhöjning 100 kr
Nuvarande pris 700 kr (inkl 25% moms) 61,39
Köp direkt-pris 0 kr (inkl 25% moms)
Adm/inropsavgift 100 kr (exkl 25% avdragsbar moms)
Nuvarande pris 700 kr (inkl 25% moms) ( )
Köp direkt-pris 0 kr (inkl 25% moms)
Adm/inropsavgift 100 kr (exkl 25% avdragsbar moms)
Minsta budhöjning 100 kr
Vi säljer eller köper - kontakta oss!

Sony WI-SP600N Bluetooth sporthörlurar

För trådlös rörelsefrihet
Inga kablar, som du vid träning stör varandra. Tack vare den lätta designen är sporthörlurar bekväm att bära, säkert och diskret, oavsett om vid träning eller på resande fot.

Håll dig uppmärksam med hjälp av modus för omgivningsljud
I läget för omgivningsljud överförs musiken på omgivningsljudet runt omkring dig. Välj den normala läge, om det är joggar eller idrottar för din omgivning att uppfatta. I talläget Talk Mode kan du anvisningarna en personal läraren eller träning partners lyssna, utan att motiverande musik avstängning.

Full koncentration tack vare brusreducering
Om du en viss spellista den nödvändiga motivationsskjuts ger ska skärma ljud på gymmet eller bullriga miljöer med brusreducering och fokusera på beat.

Svett- och stänkvattenskyddad
Ja för musik, nej för svett. Headsetet är vid träning enligt IPX4 mot stänkvatten, som svett eller regn droppe, skyddad.

Sony I Headphones Connect för Android och iOS
Ladda bara ner du Sony | Headphones Connect App och konfigurera dina önskade gerauschminimierungs- och equalizer-inställningar i ljudet snabbt inställningar. Om du är redo, tryck på knappen för minimering av två gånger för i en handvändning till dina sparade ljudinställningar utifrån.

Säker och bekväm passform
De här hörlurarna har utförligt under verkliga träning förhållanden och ger en säker passform som du via dina öron. Dessutom ger den mjukt stoppade öronsnäckedesign för säkert grepp och optimal komfort.

NFC™ och BLUETOOTH® anslutning
Enkel överföring via Bluetooth® och NFC One-touch listening. Med NFC-tekniken (Near Field Communication) hör komplicerade installationer till historien. Peka helt enkelt med en NFC-aktiverad enhet N-logotypen på chassit för en snabb och trådlös anslutning. Starta sedan överföringen av innehåll via Bluetooth®. Det finns ingen NFC? Inga problem. Du kan även via inställningsmenyn på din enhet manuellt ansluta till Bluetooth®.

Handsfree-funktion med en knapptryckning
Med handsfree-funktion och den inbyggda mikrofonen kan du använda din telefon i väskan och ta enkelt genom att bara trycka på en knapp.

Ökad prestanda
Det dags EXTRA BASS™ ljud ger dig mer drivning genom att låga frekvenser för starkare beats.

Hörlurarna intelligent med Google Assistant
Wifi-SP600N ansluts med hjälp en uppdatering för google assistant. Ställ den frågor, låt den arbetsuppgifter. Den är din egen, personlig Google och alltid till.

Upp till 6 timmars uppspelningstid
Tack vare upp till 6 timmars batteritid skapa flera träningspass på gymmet med en batteriladdning.

  • Saljes pa Auktion i uppvisat och befintligt skick
Plats Torslanda

Frakt

79:- med dhl
Datum/Tid Användarnamn Belopp Beskrivning