× Budgivning har avslutats på detta objekt.

3M Peltor WS Alert XP

Ny i kartong

Utrop A17 Aktiv
Listning Bild
Adm/inropsavgift 300 kr (exkl 25% avdragsbar moms)

Auktionen avslutas

den 31 maj 2020 15:24
6 dagar, 06:05:34
Förlängning nr

Nuvarande bud

1 300 kr (exkl 25% avdragsbar moms)
1 300 kr  =  130
Reservationspris inte uppnått
Marknadsvärde: 3 500 kr (exkl 25% avdragsbar moms)
Minsta bud 1 600 kr

Mitt bud

kr

Mitt maximala auto-bud

kr
Köp direkt-pris: 2 100 kr
Adm/inropsavgift 300 kr (exkl 25% avdragsbar moms)
Minsta budhöjning 300 kr
Vi säljer eller köper - kontakta oss!

Peltor WS Alert XP är ett headset med bullerdämpande mikrofon och den senaste Bluetoothteknologin. Anslut din mobiltelefon till headsetet och du kan ta dina samtal hands-free i bullriga miljöer utan att behöva avbryta ditt arbete. Utrustad ned nivåberoende funktion, FM-radio, Auto-pairing och upp till 73 timmars batteritid vid streaming och mobilsamtal.

Peltor WS Alert XP är den nya kåpan som är en uppföljare till välkända och omtyckta Peltor WS Alert. Denna nya hörselkåpa har uppgraderats i flera avseenden:

    • Uppdaterad med den allra senaste Bluetoothteknologin för bästa möjliga kompatibilitet med marknadens mobiltelefoner.
    • Uppdaterad med längre batteritid, Auto-pairing, högre dämpvärde och en ny mjukvara som förbättrar den bullerreducerande funktionen.
    • Ny radiokrets (2G krets) och ny antenn för stabil FM radiomottagning. Nya radiokretsen ger extra prestanda för stabilare och säkrare radiomottagning i tuffa miljöer.
    • Nya högtalare med 3M patenterad lösning som ger fantastisk ljudåtergivning, särskilt av basljudet så att den musik du spelar, streamat eller från radio, verkligen kommer till sin rätt.Du har FM-radio med suverän mottagning tack vare en ny uppgraderad radiokrets. Via Bluetooth talar du obehindrat i mobiltelefon eller strömmar musik. Samtidigt som du skyddar din hörsel från alla skadliga ljud har du en oöverträffad medhörning och kan kommunicera med människor i din närhet på en normal samtalsnivå.

Handsfree-telefon via Bluetooth
En bullrig miljö ska aldrig behöva vara ett hinder för kontakt med omvärlden, inte ens under pågående arbete. Med Peltor WS Alert XP ansluter du snabbt och enkelt till din mobiltelefon med Bluetooth. Det enda du behöver tänka på är att förvara mobiltelefonen inom 10 meters avstånd, till exempel i fickan. En elektronisk röst meddelar att du har ett inkommande samtal, du svarar genom att trycka på svarsknappen och kan sedan prata obehindrat utan att avbryta det du håller på med. Ljudnivån på eventuell radio eller musikströmning reduceras automatiskt.

Den bullerdämpade mikrofonen filtrerar bort omgivande ljud så att den du pratar med hör din röst klart och tydligt oavsett bullernivån runt omkring. När du avslutar samtalet återupptas musiken per automatik.

överlägsen medhörning
Samtidigt som alla skadliga oljud effektivt utestängs kan du via medhörningsfunktionen klart och tydligt höra omgivande ljud och samtala med människor i din närhet utan att lyfta på kåpan och därmed riskera att skada din hörsel. Parallellt med att alla impulsljud dämpas till maximalt 82 dB, förstärks de svagare ljuden så att du till och med uppfattar dem bättre med än utan hörselskyddet.

Strömma musik eller lyssna på MP3
Med den uppgraderade Bluetooth-tekniken, kan du strömma musik trådlöst från exempelvis Spotify eller iTunes, antingen via mobiltelefonen eller laptopen. Det är lika enkelt som att spela dina nedladdade MP3-filer.

Stabil radiomottagning
Peltor WS Alert XP är utrustad med en ny förbättrad antenn samt en uppgraderad radiokrets som ger suverän FM-mottagning. Sökning av önskad radiokanal sköts enkelt och smidigt via lättmanövrerade knappar. I hörselskyddet finns dessutom en minnesfunktion för snabbval av förinställda kanaler.

Ytterligare information

  • Saljes pa Auktion i uppvisat och befintligt skick
Plats Torslanda

Frakt

249:- med DHL

Finansiering

Datum/Tid Användarnamn Belopp Beskrivning