× Budgivning har avslutats på detta objekt.

Cube LTD Pro 29 Väldigt Bra skick Nypris 12490:-

Proffscykel

Utrop A51 Aktiv
Listning Bild
Adm/inropsavgift 500 kr (exkl 25% avdragsbar moms)

Auktionen avslutas

den 31 maj 2020 14:24
6 dagar, 04:58:21
Förlängning nr

Nuvarande bud

4 700 kr (inkl 25% moms)
4 700 kr  =  470
Reservationspris inte uppnått
Minsta bud 4 900 kr

Mitt bud

kr

Mitt maximala auto-bud

kr
Köp direkt-pris: 7 500 kr
Adm/inropsavgift 500 kr (exkl 25% avdragsbar moms)
Minsta budhöjning 200 kr
Vi säljer eller köper - kontakta oss!

https://www.cykelkraft.se/cube-ltd-pro-29-2x-blackline

Dagens modell Nypris 12490:-

Cube LTD Pro 29 är en tålig hardtail med responsiva köregenskaper som levererar prestanda, fart och massor av genuin cykelglädje. Den perfekta hojen för dig som trivs när det går undan och som vill ha en trogen följeslagare med äventyrliga gener.

Modellen är utrustad med en högkvalitativ aluminiumram med smart intern kabeldragning för växelvajrarna, vilket är helt perfekt för våra skandinaviska förhållanden. Ramen har fantastisk stabilitet och en geometri som ger dig en bekväm körställning utan att du behöver tumma på varken effektivitet eller på kraftöverföring.

Cykelns dämpad luftgaffel med remote lockout (du låser framgaffeln från styret) tillsammans med breda däck ser till att du kan köra riktigt snabbt och ger komfort även på sträckningar där underlaget är sämre. Hojens hjulstorlek ger dig förutsättningar att alltid köra med maximalt rull.

Komponentmässigt har den en högkvalitativ och modern drivlina från Shimano´s övre hyllor (XT) som ger både precision och funktion samt har lättmanövrerade reglage som ger dig möjlighet att skifta mellan de 22 växlarna utan att det känns ansträngt.

Eftersom den trivs när det går undan är den utrustad med kvalitativa hydrauliska skivbromsar, vilket ger kraftfull och konsekvent prestanda året runt - oavsett om det regnar, snöar, är lerigt eller dammigt.

Modell som funkar både för riktigt tuffa långpass, kortare kvällsrundor eller vanlig vardagscykling. Modellen kan givetvis utrustas med både skärmar, pakethållare och stöd om så önskas.

Nypris 8500:-

Ytterligare information

  • Saljes pa Auktion i uppvisat och befintligt skick
Plats Torslanda

Frakt

Finansiering

Datum/Tid Användarnamn Belopp Beskrivning