× Budgivning har avslutats på detta objekt.

Nishiki Comp Bra skick

Nypris 8500:-

Utrop 59
Reservationspris ej uppnått
Listning Bild
Minsta budhöjning 200 kr
Nuvarande pris 2 800 kr (inkl 25% moms) 245,56
Köp direkt-pris 0 kr (inkl 25% moms)
Adm/inropsavgift 200 kr (exkl 25% avdragsbar moms)
Nuvarande pris 2 800 kr (inkl 25% moms) ( )
Köp direkt-pris 0 kr (inkl 25% moms)
Adm/inropsavgift 200 kr (exkl 25% avdragsbar moms)
Minsta budhöjning 200 kr
Vi säljer eller köper - kontakta oss!

Nishiki Comp är en riktigt fin cykel som med sin lätta ram, kvick geometri och bra körställning bjuder in till en snabb upplevelse. Comp är perfekt för pendling till jobb och skola, men är också en härlig träningspartner för oss som älskar cykling som motionsform. Stommen på Nishiki Comp är den nyutvecklade och mer komfortabela ramen med nya ramrör (en design lik Pro SLD) och gaffel i aluminium.

Comp har nyutvecklade, robusta, assymetriska hjul och punkteringsskyddade däck vilket ger trygghet både på asfalt och enklare grusvägar – och inför 2015 fick den hydrauliska skivbromsar vilket ger avsevärt mindre underhåll samtidigt som bromsverkan blir ännu bättre. Sedan 2016 är det dessutom ett par finare bromsar (från Shimano) vilket är en solklar förbättring.

Nishiki Comp är alltså cykeln för alla som vill ta steget från treväxlade promenadcyklar till något som ger lite mer utmaning och glädje på längre turer, samtidigt som man vill ha något som fungerar när man bara ska ta sig kortare sträckor på landet eller i stan. Det är viktigt för dig att cykeln fungerar och inte strular, men du behöver inte något extra lull-lull (ännu).

Nypris 8500:-

  • Saljes pa Auktion i uppvisat och befintligt skick
Plats Torslanda
Datum/Tid Användarnamn Belopp Beskrivning