× Budgivning har avslutats på detta objekt.

Garmin Fenix 5 Sapphire med blått band Ny i kartong

Ny i kartong

Utrop 64
Lyckad
Listning Bild
Minsta budhöjning 300 kr
Nuvarande pris 3 100 kr (inkl 25% moms) 271,87
Köp direkt-pris 0 kr (inkl 25% moms)
Adm/inropsavgift 200 kr (exkl 25% avdragsbar moms)
Nuvarande pris 3 100 kr (inkl 25% moms) ( )
Köp direkt-pris 0 kr (inkl 25% moms)
Adm/inropsavgift 200 kr (exkl 25% avdragsbar moms)
Minsta budhöjning 300 kr
Vi säljer eller köper - kontakta oss!

Multisportklocka med GPS för sport, äventyr och jakt. En stilfull klocka som fungerar lika bra på kontoret som i jaktsammanhang eller på löpträningen inför nästa långlopp.

Garmin Fenix 5 Sapphire är safirglagvarianten av multisportklockan som fungerar lika bra för träningsentusiasten som för jägaren - klockan kommunicerar trådlöst med Alpha 50 och 100 visar hundens riktning och avstånd direkt på armen.

Klockans utseende förändras enkelt med utbytbara QuickFit-armband i silikon, läder eller rostfritt stål. Fenix 5 passar ihop med QuickFit 22 mm och dessa hittar du här >>

  • Kompakt (47 mm) multisportklocka med GPS och Elevate™ teknik för pulsmätning vid handleden
  • Snygg design med EXO-antenn i rostfritt stål som infattning och baksida i smidesstål för bästa hållbarhet i krävande miljöer
  • Förinlästa aktivitetsprofiler för alla dina sporter och äventyr
  • Se till att ha viktig statistik till hands med widgets som visar effekterna av dina träningspass samt vilka framsteg du gör
  • Uppkopplade funktioner omfattar smartaviseringar, automatiska överföringar till Garmin Connect™ och personlig anpassning med hjälp av kostnadsfria urtavlor och appar från vår Connect IQ™
  • Utomhussensorer, inklusive GPS- och GLONASS-positionering via satellit, barometrisk höjdmätare, 3-axlad kompass med gyroskop
  • Batteritid: Upp till 2 veckor i smartwatch-läge (beroende på inställningar), upp till 24 timmar i GPS-läge och upp till 75 timmar i UltraTrac-batterisparläge.

 

 

Fenix 5 är en förstklassig multisportklocka med GPS och pulsmätning vid handleden, avancerade träningsfunktioner och utbytbara armband som gör att du kan gå från arbetet till träningen utan att tappa fart. Oavsett vilken sport du vill utföra har fenix 5 det som krävs, tack vare inbyggda aktivitetsprofiler och avancerad prestationsdata som gör att du bättre kan kontrollera effektiviteten hos din träning, plus smartaviseringar.

Effektfull design, kraftfull prestanda - fenix 5 är en kompakt multisportklocka med 47 mm i diameter som är späckad med funktioner i en prestationsoptimerad storlek. fenix 5 har en tuff och sportig design och en överlägsen kvalitetskänsla med en EXO-antenn i rostfritt stål som infattning och en baksida i smidesstål, så att den garanterat fungerar i de mest krävande miljöer (vattenklassad till 100 meter). fenix 5 uppfyller både dina estetiska och sportiga ambitioner.

Fantastisk läsbarhet - en högupplöst Garmin Chroma Display™ i fullfärg som alltid är på garanterar bra läsbarhet vid alla tillfällen. fenix 5 utnyttjar transflektiv teknik som återger och avger ljus samtidigt, vilket gör urtavlan ännu lättare att läsa i starkt solljus.

Pulsmätning vid handleden - För att erbjuda ambitiösa idrottare den ultimata friheten har alla fenix 5-modeller Elevate™ teknik för pulsmätning vid handleden som gör att du kan övervaka din puls utan pulsband. Med den nya, helt integrerade Elevate-sensorn på handleden kan du när som helst styra intensiteten i din träning och spåra dagliga aktiviteter med pulsövervakning dygnet runt för att få mer exakt information om antal förbrända kalorier under dagen.

Lättbytt armband - ett urval av QuickFit-armband finns att köpa till. Inga verktyg behövs för att byta armband. Bara byt och klicka på plats.

Allt du behöver veta om din träning:

  • Ditt mål att kontinuerligt förbättra din prestation är det som driver dig när du lägger ned otaliga timmar på träning. Den nya prestationswidgeten i fenix 5 innehåller all information du behöver på ett och samma ställe, så att du bättre kan hålla koll på din konditionsnivå och få hjälp att träna effektivare.
  • Träningsstatus: talar om hur effektiv din träning är och ger vägledning om huruvida dina träningspass är produktiva och du gör framsteg.
  • VO2 Max-beräkning: samlar in prestationsdata för löpning eller cykling för att beräkna den största mängden syre du kan förbruka per minut och ger dig en indikation om din konditionsnivå.
  • Träningsbelastning: talar om hur hårt du tränar över en tidsperiod oavsett aktivitet.
  • Återhämtningsrådgivare: återhämtningstimern visar den rekommenderade återhämtningstiden med nedräkning från ditt senaste träningspass.

 

Mer avancerade indikatorer som din FTP (Functional Threshold Power) och mjölksyratröskel hjälper dig att bättre bedöma den faktiska prestationsnivån vid cykling eller löpning och uppskattar sedan din ideala sluttid för distanslopp på 5 km, 10 km, halvmaraton och maraton baserat på ditt aktuella VO2 Max-värde. Training Effect 2.0 ger aeroba och anaeroba fördelspoäng för varje träningspass, så att du ser om din högintensiva intervallträning verkligen ger resultat.

Intensifiera löpningen - Nu kan du ta dina löpningsdata till nästa nivå. Garmin-träningsfunktioner som utnyttjar fler fysiologiska data och avancerad löpdynamik1 kan hjälpa dig att förbättra din form och dina prestationer totalt sett. Dessa data omfattar prestationsförhållande som jämför din faktiska kondition med din genomsnittliga konditionsnivå, löpningskadens och steglängd. Gör varje löpning till en personlig utmaning, tävla mot andra på Strava-segment i realtid, få varningar när segmentet börjar och slutar, visa topplistor och se hur din aktuella ansträngning förhåller sig till ditt personliga rekord. Fenix 5 levereras med förinlästa funktioner som gör stor skillnad i spåret. Funktionen Automatisk växling mellan klättring/löpning ser till att du får rätt data i rätt miljö. Den håller reda på tempo och distans när du springer på plan mark och växlar automatiskt till ackumulerad stigning och vertikal fart när det börjar gå uppför. För ultradistanslöpare har Fenix 5 ett specialläge där du kan utöka spårningen och spåra i upp till 50 timmar i det nya gyroförstärkta UltraTrac®*-läget.

Klockan för alla sorters sporter - fenix 5-klockor innehåller, förutom löpningsfunktioner, särskilda funktionsuppsättningar som stöder cykling, simträning, skidåkning, golf och paddlingssporter, som paddelsurfning och rodd. För cykling stöder fenix 5 fart och distans och all cyklingsdynamik när den paras ihop med en kraftmätare. För simmare håller enheten reda på distans, antal simtag med mera. I läget för skidor/snowboard har du fart, distans, fallhöjd och automatisk åkräknare nära till hands. Funktionerna för paddlingssporter omfattar antal paddeltag, paddeltagstempo och även distans per paddeltag. I golfläget får du avståndet till främre delen, bakre delen och mittdelen av greenen för varje bana som du hämtat från Garmin Connect. Du får även förbättrade funktioner som statistikspårning (fairwayträffar osv.), greenvy, AutoShot-avkänning och automatisk mätning.

Navigera och utforska naturen på ditt sätt - Varje fenix 5 guidar dig säkert på lederna och i terrängen och kombinerar GPS-/GLONASS-positionering, avancerade sensorer och välkända navigeringsfunktioner från Garmin som TracBack™. För att ge dig den mest exakta informationen kalibrerar enheten automatiskt sensorerna med hjälp av GPS. Den inbyggda höjdmätaren ger höjddata för noggrann övervakning av stigning och sänkning. Termometern och barometern visar utvecklingen i lufttryck på kort sikt och kan användas till att förutsäga väderförändringar. Den 3-axlade elektroniska kompassen håller kursen åt dig oavsett om du rör på dig eller inte.

Håll dig uppkopplad - Alla fenix 5-modeller har stöd för smartaviseringar när de paras ihop med en kompatibel enhet. Ta emot e-post, sms och varningar direkt i klockan. En annan ny fenix 5-funktion är GroupTrack4, med vilken du kan para ihop enheten via Garmin Connect™ så att du kan hålla koll på dina anslutna vänner och de kan hålla koll på dig när ni kommer ifrån varandra under en aktivitet. Andra uppkopplade funktioner är automatiska överföringar till Garmin Connect, Live Track och delning på sociala medier via kostnadsfria Garmin Connect™ Mobile. Alla fenix 5 Sapphire-modeller är Wi-Fi®-aktiverade, så klockan kan ansluta till det trådlösa nätverket och automatiskt skicka aktivitetsöverföringar för delning på Garmin Connect. Alla fenix 5 Sapphire-modeller är Wi-Fi®-aktiverade, så klockan kan ansluta till det trådlösa nätverket och automatiskt skicka aktivitetsöverföringar för delning på Garmin Connect.

Innehåll:

  • Klocka Fenix 5 Sapphire
  • Laddkabel/datakabel
  • Snabbstartsguide
  • Saljes pa Auktion i uppvisat och befintligt skick
Plats Torslanda

Frakt

79:- med dhl
Datum/Tid Användarnamn Belopp Beskrivning