× Budgivning har avslutats på detta objekt.

Modulär sovsäck KL nederländska armé

Väldigt bra skick

Utrop S66
Reservationspris ej uppnått
Listning Bild
Minsta budhöjning 200 kr
Nuvarande pris 700 kr (inkl 25% moms) ( 700 kr  =  70 €)
Köp direkt-pris 0 kr (inkl 25% moms)
Adm/inropsavgift 400 kr (exkl 25% avdragsbar moms)
Nuvarande pris 700 kr (inkl 25% moms) ( )
Köp direkt-pris 0 kr (inkl 25% moms)
Adm/inropsavgift 400 kr (exkl 25% avdragsbar moms)
Minsta budhöjning 200 kr
Vi säljer eller köper - kontakta oss!

Modulär sovväska original KL nederländska armé

Modular Sleep System är utformat för att användas i många situationer, väder och klimatförhållanden. Den modulära utformningen av detta system ger användaren val och ger i alla klimatzoner tillräcklig komfort.

Den modulära sovväskan består av följande komponenter:

Lakan är avsett att skydda mot förorening av sovsäckarna och ger i begränsad utsträckning ytterligare isolering. Lakenpåsen kan användas både i sovsäckar. Fästet görs med åtta band som måste uppnås i sovsäcken genom öglorna. Lakenpåsen är försedd med blixtlås och kan även användas utan sovsäck.

Sommar: Även en mummy modell​ med en vikt på 1000 gram. Förpackningsstorleken för denna sovväska är 25 cm x 19 cm. Dragkedjan är till höger och

komfortområdet är upp till + 5 ° C. Huven kan stängas av en mygga med dragkedja.

Tre säsongssäcken:
Detta är en mummy modell​ med en vikt på 1900 gram. Förpackningsstorleken är 32 cm x 27 cm. Dragkedjan är i mitten för komfort och varierar till -19 ° C.

Vinter-sovsäck: Detta bildas genom att du lägger sommarsovväskan lös i tre-säsongens sovsäck. Den totala vikten är 2900 gram och förpackningsstorlek 45 cm x 27 cm. Komfortområdet genom att slås samman till - 40 ° C. Placering av dragkedjorna i sovsäckarna är sådana att när valet av sovväskan är vinter blixtlås inte "på varandra", så att en så kallad "termisk" bridge "undviks.

Gore-tex överdrag kan användas som bivak tält med.

Sovsäckens olika delar har etiketter med tvättanvisningarna. Under förvaring och / eller användning av sovsäcken kan detta INTE komprimeras. Sovsäckarna bör luftas regelbundet. (Kräver vid fotänden är två hängande öglor skapade.)

  • Saljes pa Auktion i uppvisat och befintligt skick
Plats Torslanda

Frakt

99:- med dhl
Datum/Tid Användarnamn Belopp Beskrivning