× Budgivning har avslutats på detta objekt.

Cube acid 29

Bra skick

Utrop B34
Lyckad
Listning Bild
Minsta budhöjning 500 kr
Nuvarande pris 7 000 kr (inkl 25% moms) 613,90
Köp direkt-pris 0 kr (inkl 25% moms)
Adm/inropsavgift 500 kr (exkl 25% avdragsbar moms)
Nuvarande pris 7 000 kr (inkl 25% moms) ( )
Köp direkt-pris 0 kr (inkl 25% moms)
Adm/inropsavgift 500 kr (exkl 25% avdragsbar moms)
Minsta budhöjning 500 kr
Vi säljer eller köper - kontakta oss!

Bra skick, se bilder. Funktionstestad.

Cube Acid 29 är en perfekt cykel för dig som vill ha en högkvalitativ MTB med stora hjul som levererar både racekänsla, mångsidighet och komfort.

Modellen är utrustad med en fin aluminiumram med invändig kabeldragning för växelvajrarna, vilket både skyddar och minskar underhållsbehovet, helt perfekt för våra skandinaviska förhållanden. En geometri som skapar en bekväm körställning ser till att du har bra uppsikt på det som sker omkring dig, men det är inga problem alls att kliva ut i vänsterfil om du vill cykla lite fortare. 

Cykelns dämpad luftgaffel med lockout tillsammans med dess breda däck ger både grepp och komfort vilket vilket skapar möjlighet att köra fort samt ger en behaglig upplevelse på sträckningar där underlaget är sämre. Hojens hjulstorlek är perfekt för dig som söker fint rull och hög fart.

Komponentmässigt har årets upplaga en högkvalitativ och modern drivlina från Shimano (XT/SLX) som ger pålitlig funktion samt har lättmanövrerade och tydliga reglage som ger dig möjlighet att skifta mellan de 22 växlarna utan att det känns ansträngt.

En gedigen, välutrustad och pålitliga följeslagare som dessutom är utrustad med supereffektiva skivbromsar och komponenter från välkända tillverkare som ställer höga krav på kvalitet. 

  • Saljes pa Auktion i uppvisat och befintligt skick
Plats Torslanda
Datum/Tid Användarnamn Belopp Beskrivning