× Budgivning har avslutats på detta objekt.

Modulär sovsäck KL nederländska armé

Väldigt bra skick

Utrop H9
Reservationspris ej uppnått
Listning Bild
Minsta budhöjning 200 kr
Nuvarande pris 1 100 kr (inkl 25% moms) ( 1 100 kr  =  110 €)
Köp direkt-pris 0 kr (inkl 25% moms)
Adm/inropsavgift 400 kr (exkl 25% avdragsbar moms)
Nuvarande pris 1 100 kr (inkl 25% moms) ( )
Köp direkt-pris 0 kr (inkl 25% moms)
Adm/inropsavgift 400 kr (exkl 25% avdragsbar moms)
Minsta budhöjning 200 kr
Vi säljer eller köper - kontakta oss!

Modulär sovväska original KL nederländska armé

Modular Sleep System är utformat för att användas i många situationer, väder och klimatförhållanden. Den modulära utformningen av detta system ger användaren val och ger i alla klimatzoner tillräcklig komfort.

Den modulära sovväskan består av följande komponenter:

Lakan är avsett att skydda mot förorening av sovsäckarna och ger i begränsad utsträckning ytterligare isolering. Lakenpåsen kan användas både i sovsäckar. Fästet görs med åtta band som måste uppnås i sovsäcken genom öglorna. Lakenpåsen är försedd med blixtlås och kan även användas utan sovsäck.

Sommar: Även en mummy modell​ med en vikt på 1000 gram. Förpackningsstorleken för denna sovväska är 25 cm x 19 cm. Dragkedjan är till höger och

komfortområdet är upp till + 5 ° C. Huven kan stängas av en mygga med dragkedja.

Tre säsongssäcken:
Detta är en mummy modell​ med en vikt på 1900 gram. Förpackningsstorleken är 32 cm x 27 cm. Dragkedjan är i mitten för komfort och varierar till -19 ° C.

Vinter-sovsäck: Detta bildas genom att du lägger sommarsovväskan lös i tre-säsongens sovsäck. Den totala vikten är 2900 gram och förpackningsstorlek 45 cm x 27 cm. Komfortområdet genom att slås samman till - 40 ° C. Placering av dragkedjorna i sovsäckarna är sådana att när valet av sovväskan är vinter blixtlås inte "på varandra", så att en så kallad "termisk" bridge "undviks.

Gore-tex överdrag kan användas som bivak tält med.

Sovsäckens olika delar har etiketter med tvättanvisningarna. Under förvaring och / eller användning av sovsäcken kan detta INTE komprimeras. Sovsäckarna bör luftas regelbundet. (Kräver vid fotänden är två hängande öglor skapade.)

  • Saljes pa Auktion i uppvisat och befintligt skick
Plats Torslanda

Frakt

99:- med dhl
Datum/Tid Användarnamn Belopp Beskrivning